Sva pitanja vezana za nagodbu i proces postizanja nagodbe možete nam poslati na e-mail nagodba@agrokor.hr

Nacrt nagodbe

VAŽNO

Zbog restrikcija prema mjerodavnim zakonima o vrijednosnicama, ovdje sadržane informacije, u cijelosti ili djelomično, u određenim jurisdikcijama nisu za priopćavanje, objavu ili distribuciju.

Stoga potvrđujem: 

(i)Da imam prebivalište i da se fizički nalazim izvan Sjedinjenih Država, Kanade, Australije ili Japana ili (ii) da sam ‘kvalificirani institucionalni kupac” (“QIB/KIK”) (u okviru značenja Pravila 144A prema Zakonu o vrijednosnicama Sjedinjenih Američkih Država iz 1933. godine, s izmjenama i dopunama“Zakon o vrijednosnicama”), ili institucionalni “akreditirani investitor” (“IAI”) (prema definiciji iz Pravila 501(a),(1), (2), (3) ili (7) Zakona o vrijednosnicama), te da u slučaju (i) i (ii) imam ovlasti pristupati informacijama i dokumentima na ovoj web-stranici, a da pritom ne podliježem nikakvim pravnim ograničenjima te da nema potrebe ni za kakvim daljnjim postupcima od strane Kompanije.

Klikom na gornju tipku “DA” potvrđujete da ste osoba navedena u gornjem paragrafu te da ste pročitali i razumjeli ovu obavijest.